Loading
sprite5

Δικτύωση

Paper_Plane-512Email

phone-512Τηλ: +30 24310 76050

Μπορεί το δίκτυό σας φιλοξενήσει τον μεταβαλλόμενο κόσμο των επικοινωνιών των επιχειρήσεων;

Θυμάste όταν 1MB DSL μέσω του δικτύου σας ήταν αρκετά καλός; Τώρα με online streaming και εφαρμογές cloud-based, οτιδήποτε λιγότερο από ίνες φαίνεται λίγο. Νέες πλατφόρμες συνεργασίας, προγράμματα (BYOD) και το cloud computing είναι όλα αποθήκες δεδομένων, και φτάνουν στα όρια πολλά παραδοσιακά δίκτυα. Ο αντίκτυπος του virtualization είναι επίσης αισθητός στο κέντρο δεδομένων. Η ενοποίηση των εφαρμογών σε λιγότερο χώρο εισήγαγε επίσης σημεία συμφόρησης λόγω του μικρότερου αριθμού των φυσικών συσκευών. Πολλοί από τους πελάτες μας ενδιαφέρονται για χρήση video, αλλά και επίσης εντατική χρήση δεδομένων? για να το υποστηρίξετε, θα πρέπει να έχετε επαρκές εύρος ζώνης για να αποφευχθεί η ασταθεια εικόνων-βίντεο ή το πάγωμα τους, καθώς και για να φιλοξενήσει την απαιτητική κίνηση του δικτύου.
Είναι αυτονόητο ότι το δίκτυο είναι το θεμέλιο για την υποδομή των εφαρμογών σας. Σας δίνει τη δυνατότητα για εύκολη και ασφαλή παροχή νέων εφαρμογών και υπηρεσιών - μέσω καλωδίων Ethernet και ασύρματα, στο πλαίσιο του τοπικού δικτύου, και μέσω του διαδικτύου σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη τοποθεσία. Το δίκτυό σας πρέπει να συμβιβάσει αντικρουόμενες ανάγκες για το εύρος ζώνης και τη διαμόρφωση της κίνησης για την παροχή χαμηλής καθυστέρησης, όπου απαιτείται για την ομαλή διαδραση βίντεο και φωνής.

Εργαλεία και εφαρμογές σας βοηθούν με την εξέλιξη του δικτύου σας, όπως τα VLAN και SDN εξελίσσονται σχεδόν τόσο γρήγορα όσο ο όγκος της κυκλοφορίας αυξάνεται. Software Defined Networking (SDN) είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα, καθώς ελέγχει την κίνηση στο δίκτυο των επιχειρήσεων . Με SDN, ο διαχειριστής μπορεί να διαμορφώσει την κίνηση από μία κεντρική κονσόλα ελέγχου, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει τα επιμέρους μέρη. Επιτρέποντας προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο που δίνουν σε χρήστες, υπηρεσίες ή εφαρμογές, το εύρος ζώνης που χρειάζονται για να εκτελούν τα καθήκοντά τους.

 

Οι πελάτες μας έρχονται σε εμάς για βοήθεια με το σχεδιασμό, την κατασκευή, την επέκταση και τη διαχείριση των δικτύων και όλα τα στοιχεία που το αποτελούν. Αυτό περιλαμβάνει servers, routers, switches, καθώς και των υποδομών για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ασύρματο δίκτυο, φωνής και βίντεο. Ξεκινώντας με μια αξιολόγηση του τι συμβαίνει σήμερα, μπορούμε να εργαστούμε μαζί σας για να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο που δεν περιλαμβάνει μόνο την αγορά αλλά και περισσότερο εύρος ζώνης με τις ελπίδες για την επίλυση του ζητήματος. Με την ανάλυση και την υποβολή εκθέσεων σχετικά με τη συνολική κατανάλωση του δικτύου σας, και στη συνέχεια εξετάζοντας τη συγκεκριμένη χρήση για φωνή, βίντεο, δεδομένα και συγκεκριμένα επιχειρηματικά κρίσιμες εφαρμογές όπως Exchange και ERP, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαμορφώσετε την κυκλοφορία, έτσι ώστε οι εφαρμογές που έχετε να έχουν την προτεραιότητα που χρειάζονται.

sprite15

Πράγματα που πρέπει να εξετάσετε, στην Δικτύωση


Τι είδους ασφάλεια  θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή για να προστατεύσει το δίκτυό σας; Επαγγελματικές Υπηρεσίες συμβούλων μας μπορούν να σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε και να εφαρμόσετε μια στρατηγική για την ασφάλεια.

Δεν είστε σίγουρος αν αυτό είναι το σωστό μέρος για να ξεκινήσετε;

 

Πριν αρχίσετε να κάνετε αλλαγές στο δίκτυό σας, εξετάστε τις υπηρεσιες αξιολόγησης. Αυτό θα σας δώσει μια επισκόπηση της τρέχουσας κατάστασης των υποδομών σας και θα σας δώσουν καθοδήγηση σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσουμε μπροστά.

Απλοποιήστε την επιχείρησή σας και παρακολουθήστε την να μεγαλώνει.

Έχουμε μακροχρόνια συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας  που θα κάνει τη διαφορά στην επιχείρησή σας.