Loading
sprite12

Υποστήριξη υποδομών

Paper_Plane-512Email

phone-512Τηλ: +30 24310 76050

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο κέντρο δεδομένων σας.

Η κατάρτιση και η εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται για να κρατήσει τα έργα υποδομής σας να λειτουργουν σε βέλτιστα επίπεδα μπορεί να είναι αποκαρδιωτική, και όταν προκύπτουν ζητήματα, δεν θέλετε να βασίζεστε στο Google για τις απαντήσεις. Οι πιο σημαντικές τεχνολογίες απαιτούν εστίαση και προσοχή. Γι 'αυτό και απασχολούμε ειδικούς της τεχνολογίας, και τους παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά εργαλεία, για την δική σας καλύτερη υποστήριξη.
Πού και πώς θα αξιοποιήσετε τους πόρους αυτούς είναι στο χέρι σας. Μπορεί να θέλετε να χτίσετε και να διατηρήσετε ´ενα επιτόπιο κέντρο δεδομένων, ή ίσως θέλετε να φιλοξενήσετε την υποδομή σας στο σύννεφο. Αξιοποιήστε την εμπειρία μας για να σας βοηθήσουν στο περιβάλλον σας, ή αφήστε εμάς να αναλάβουμε το φόρτο εργασίας από τα χέρια σας.
Διαχειριστείτε ό, τι θέλετε και παραλάβετε την καλύτερη τεχνολογία με διαχείριση cloud και διαχειρίστείτε τις επιλογές των υποδομών σας.<br />
Διαχείριση Υποδομών-Η Υποδομή σας. Η ομάδα υποστήριξής μας.

Η Υποστήριξη Υποδομών καλύπτει το πλήρες φάσμα του υλικού που απαιτείται για να κρατήσει την επιχείρησή σας σε λειτουργία, από λύσεις cloud, μεχρι τα καλώδια. Παρακολουθούμε όλα τα στοιχεία του περιβάλλοντός σας για να καταλάβουμε τα προβλήματα πριν αυτά προκύψουν και σας δείνουμε πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεστε.Το Κέντρο Διαχείρισης του Δικτύου μας (NOC) εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να κρατήσει το περιβάλλον σας ενημερωμένο με τα τελευταία patches, service pack και τις αναβαθμίσεις του firmware.

 

Παρακολουθούμε και  διαχειρίζομαστε όλα τα κρίσιμα στοιχεία του ενεργητικού σας από απόσταση και να σας παρέχουμε τακτικές ενημερώσεις και προτάσεις. Αν βρούμε πιθανά προβλήματα ή τομείς για βελτίωση, θα επανεξετάσουμε τα πορίσματα και στη συνέχεια θα εργαστούμε μαζί σας για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές χωρίς να επηρεάστουν οι χρήστες σας.

 

Με εμπειρία σε θέματα hardware στους servers, συσκευές δικτύου, τείχη προστασίας, SANs και VoIP, καθώς και ένα ευρύ φάσμα προηγμένων υποστήριξης εφαρμογών συμπεριλαμβανομένων των Exchange και BES, μπορούμε να σας προσφέρουμε βοήθεια που επικεντρώνεται σε μια ενιαία περιοχή ή σε ολόκληρο το κέντρο δεδομένων σας.

Επιτόπια υποστήριξη-Όταν η απομακρυσμένη βοήθεια δεν είναι αρκετή.

Η διαχειρίση του cloud ως μέρος της λύσης σας μπορεί να σημαίνει σημαντική βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών για τους τελικούς χρήστες, απλοποιημένη διαχείριση Πληροφορικής και σημαντική εξοικονόμηση κόστους – ακούγεται ελκυστικό; Είναι.

 

Εδώ είναι μερικά εντυπωσιακά στοιχεία:

 

  • Πρόβλεψη και διαχείριση με ένα κλικ: Τροφοδότηση ενός διακομιστή σε ένα πρότυπο περιβάλλον απαιτεί την παραγγελία, τον προγραμματισμό, την εφαρμογή και τον έλεγχο. Στο σύννεφο παίρνει μερικά κλικ και λιγότερο από 15 λεπτά.
  • Προβλέψη, χαμηλότερο κόστος: Δεν χρειάζεται να αγοράσετε και να διατηρήσετε την υποδομή – χρησιμοποιηστε και πληρώστε μόνο ό, τι χρειάζεστε. Αποκτήσατε μια εταιρεία; Εκποίηση του προσωπικού; Κατάργηση χρηστών και servers και οι αλλαγές είναι σε ισχύ αμέσως.
  • Εξαιρετικά ασφαλές: Το δικό σας, ιδιωτικό cloud χρησιμοποιώντας τις πολιτικές ασφαλείας μέσα σε ένα χώρο με βιομετρικά εμπόδια, και επικυρώμένη πρόσβαση. Πλήρης έλεγχος με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
  • Ευχαριστημένοι τελικοί χρήστες: Ταχεία παράδοση εφαρμογών, συνεχή παρακολούθηση και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη σημαίνει πολύ υψηλό uptime και ενημερώσεις της τεχνολογίας για τους τελικούς χρήστες και πληροφορικής.

sprite15

Πράγματα που πρέπει να εξετάσετε, στην Υποστήριξη Υποδομών


Θέλετε να πάτε στο επόμενο επίπεδο και πραγματικά να μπείτε σε μια συγκεκριμένη τεχνολογία, πώς να την εφαρμόσέτε και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στο περιβάλλον εργασίας σας; Μπορούμε να δημιουργήσουμ μια ανασκόπηση από εμπειρογνώμονες στο θέμα και να σας βοηθήσουμε να οικοδομήσετε ένα σχέδιο. Μάθετε περισσότερα εδώ για τις πλήρεις δυνατότητες διαχείρισης των υπηρεσιών μας.

Δεν είστε σίγουρος αν αυτό είναι το σωστό μέρος για να ξεκινήσετε;

Συχνά είναι η μεγαλύτερη ανησυχία για τις εταιρείες,είναι η διερεύνηση για πρόσθετες επιλογές υποστήριξης. Μάθετε σχετικά με τις επιλογές  σας για το κέντρο δεδομένων του σήμερα και στη συνέχεια να δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τις αλλαγές σας.

Απλοποιήστε την επιχείρησή σας και παρακολουθήστε την να μεγαλώνει.

Έχουμε μακροχρόνια συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας  που θα κάνει τη διαφορά στην επιχείρησή σας.