Στόχος μας είναι η δημιουργικότητα μας να γίνει λύση για εσάς!

Από την δημιουργία της εταιρίας μας είχαμε άριστες συνεργασίες με τους πελάτες μας και ειδικά στα ταμειακά συστήματα. Κύριο μέλημα μας είναι να επισκεφτούμε τον χώρο σας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την επιχείρηση σας. Ολοκληρωμένες λύσεις στα ταμειακά συστήματα χάρη στην τεχνογνωσία των υπαλλήλων μας και το εύρος τον προϊόντων μας.

Κύριος στόχος μας η εύκολη διαχείριση και η ολοκληρωμένη υποστήριξη σε ότι χρειάζεται ο πελάτης μας. Ψάχνουμε συνεχώς την καινοτομία που θα δώσει λύση στις ανάγκες σας. Με μεγάλο εύρος ταμειακών μηχανών, καταμετρητών χρημάτων/κερμάτων και ανιχνευτών χρημάτων είναι σίγουρο ότι μπορούμε να βρούμε την πιο κατάλληλη λύση για εσάς.

Παρέχουμε πλήθος δημιουργικών υπηρεσιών, για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας!


Είτε εγκατάσταση, είτε για συντήρηση, πλέον η εταιρία μας προσφέρει υποστήριξη σε συστήματα POS για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των πληρωμών σας. Με κύριο μέλημα τις ανάγκες σας και κατόπιν συνεννόησης του λογιστή σας προσφέρουμε την εγκατάσταση του POS σας με την τράπεζα της επιλογής σας.

Πλέον όσο τα χρόνια περνάνε τόσο τα barcode γίνονται πολύ απλά στην χρήση τους, με όλο και περισσότερα προϊόντα να μπορούνε να εγκατασταθούν στην βάση σας, για το γρήγορο scan του barcode του προϊόντος σας.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρία σας να αναπτυχθεί!

Δημιουργικές Ιδέες – Καινοτομία – Αίσθηση ευθύνης

Ας Ξεκινήσουμε!