198

Το Soft1 100 απευθύνεται σε νέες, μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις χονδρικής και λιανικής αλλά δεν διαχειρίζεται λιγότερες επιχειρηματικές λειτουργίες από ότι οι εφαρμογές για μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Απλά απαιτεί λιγότερους χειρισμούς για να τις μηχανογραφήσει, έτσι ώστε λίγοι άνθρωποι να ολοκληρώνουν όλα τα θέματα - αυτό, δηλαδή, ακριβώς που χρειάζεται η επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα: Soft1 100 Εμπορική Διαχείρηση για Μικρές Επιχειρήσεις

1662

Η σειρά εφαρμογών Soft1 200 αποτελεί την πρόταση της SoftOne για τον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης των λογιστικών γραφείων.

Περιλαμβάνει εφαρμογές που ανταποκρίνονται στην ανάγκη των λογιστικών γραφείων να αυτοματοποιήσουν τη δουλειά τους, να μειώσουν το χρόνο που αφιερώνουν κατά πελάτη και να εκμεταλλευτούν το Internet για γρήγορες συναλλαγές με Πελάτες και Κράτος.

Διαβάστε περισσότερα: Soft1 200 για Λογιστικά Γραφεία

199

Το Soft1 300 αποτελεί τη μηχανογραφική πρόταση της SoftOne προς την επιχείρηση που θέλει μια ισορροπημένη εγκατάσταση για όλα τα θέματα. Αποτελείται από σχολαστικά επιλεγμένες διαχειριστικές ενότητες μαζί με εργαλεία για αναφορές και προσαρμογή σε ειδικές απαιτήσεις.
Η επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει τη βασική σουίτα ενοτήτων και σε αυτήν να προσθέσει τις υπόλοιπες διαχειριστικές ενότητες που χρειάζεται.

Διαβάστε περισσότερα: Soft1 300 για Μεσσαίες Επιχειρήσεις

164

Πρόσφατα η SoftOne επέκτεινε τη λειτουργικότητα της εφαρμογής Soft1 με την ενότητα CRM. Σήμερα η εφαρμογή καλύπτει με εύχρηστο και αποτελεσματικό τρόπο τη Διαχείριση Πωλήσεων και Ενεργειών Marketing.

Η εφαρμογή Soft1 CRM Sales & Marketing μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με τις άλλες ενότητες των εφαρμογών Soft1με τις οποίες συνδέεται, προκειμένου να αξιοποιηθούν τα ήδη καταχωρημένα στοιχεία της επιχείρησης.

Διαβάστε περισσότερα: Soft1-CRM

products-bannerΓια την πλήρη και αξιόπιστη διαχείριση της μισθοδοτικής λειτουργίας έχει αναπτυχθεί η εφαρμογή Soft1 Μισθοδοσία που:

    Περιλαμβάνει ολοκληρωμένο αρχείο εργαζομένων με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης μισθοδοτικών και προσωπικών στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα: Soft1-Μισθοδοσία

erp softoneΕάν αναζητάτε τρόπο να μειώσετε τις άσκοπα χρονοβόρες διαδικασίες, που κοστίζουν στην επιχείρησή σας χρόνο και χρήμα, το Soft1 ERP σας προσφέρει σήμερα μια μοναδική δυνατότητα:

όχι μόνο απλοποιεί πλήθος πολύπλοκων εργασιών διαχείρισης, αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζει μοναδική ταχύτητα στην οργάνωση και τη λειτουργία της επιχείρησής σας, εξοικονομώντας χρόνο και εξασφαλίζοντας σημαντικά μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Διαβάστε περισσότερα: Soft1 Συστήματα ERP

2002369

Το Pegasus Oil ERP Start Up απευθύνεται σε Πρατήρια Υγρών Καυσίμων και εμπορίας Πετρελαίου Θέρμανσης. Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και ταυτόχρονα την πιο οικονομική πρόταση της αγοράς.  Εμπειρία στο κλάδο των πρατηρίων καυσίμων από το 1998 !

Επικοινωνεί με τις πιό διαδεδομένες κονσόλες αντλιών της αγοράς, για να ενημερώνει αυτόματα την αποθήκη με τις πωλήσεις καυσίμων που γίνονται από τις αντλίες.

Διαβάστε περισσότερα: Pegasus Oil ERP Start Up

pegasusΣε ποιούς απευθύνεται:

Το Pegasus Κοινόχρηστα Erp Start up αποτελεί το απόλυτο επιχειρηματικό εργαλείο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις διαχείρισης Πολυκατοικιών . Είναι ιδανικό για τις επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν τη διαχείριση κοινοχρήστων, καθαρισμών Πολυκατοικιών, συντήρησης Καυστήρων, Ανελκυστήρων κλπ.

Διαβάστε περισσότερα: Pegasus Κοινόχρηστα ERP Start Up