Στόχος μας είναι η δημιουργικότητα μας να γίνει λύση για εσάς!

Μια ισχυρή στρατηγική κινητικότητας σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τους πελάτες σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας φορητές συσκευές, προσωπικά εργαλεία, όπως τα smartphones, tablets, και φορητούς υπολογιστές, με ειδικό εξοπλισμό, όπως φορητούς εκτυπωτές, μαξιλάρια υπογραφής και προσαρμοσμένα αξεσουάρ, μπορείτε να διατηρήσετε την πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε όπου και αν βρίσκεστε. Εν τω μεταξύ, από κοινού πύλες δεδομένων σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε και να επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας σε πραγματικό χρόνο.

Παρέχουμε πλήθος δημιουργικών υπηρεσιών, για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας!


Όλες οι εταιρίες πλέον χρησιμοποιούν την απομακρυσμένη πρόσβαση. Προσφέρει πρόσβαση σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή για μεταφορά,προβολή ή επεξεργασία αρχείων. Πολύ χρήσιμο για σύνδεση στον server, αλλά ακόμα και για απλή χρήση του υπολογιστή.
 

Όσο ο κόσμος εξελίσεται ο τομέας την πώλησης δεν θα μπορούσε να είναι το ίδιο όπως παλια. Με σύγχρωνα μέσα, ο κόσμος για τους πωλητές γίνεται αρκετά πιο εύκολος, αφού μπορούν να επεξεργαστούν τις πληρωμές με smartphone ή tablet, επιτρέποντας τις πράξεις πώλησης που θα πραγματοποιηθούν.

Με το νέο σύστημα της ψηφιακής υπογραφής, πλέον οι εταιρίες θα μπορούν να συλλέξουν υπογραφές πελατών με δυνατότητα ασύρματης υπογραφής και να μεταδίδουν τα δεδομένα σε μια ασφαλή βάση δεδομένων και την εφοδιαστικής παρακολούθηση και εκτέλεση παραγγελιών.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρία σας να αναπτυχθεί!

Δημιουργικές Ιδέες – Καινοτομία – Αίσθηση ευθύνης

Ας Ξεκινήσουμε!