Περιγραφή Υπηρεσίας

Εάν σκέφτεστε να κατασκευάσετε ή να αναβαθμίσετε το eshop σας, το Prestashop είναι η πλατφόρμα που θα σας λύσει τα χέρια
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής και υποστήριξης eshop με Prestashop, έχοντας υλοποιήσει μερικά από τα πιο απαιτητικά projects.

Custom design ή επιλογή theme layout

Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς το νέο σας eshop, με custom design ειδικά για το project σας. Εναλλακτικά, μπορούμε να επιλέξουμε ένα από τα δεκάδες themes που υπάρχουν για το Prestashop και να κάνουμε τις εικαστικές παρεμβάσεις που απαιτούνται ώστε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλετε με το μικρότερο δυνατό κόστος. Όποια λύση κι αν επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι ένα προσεγμένο eshop, με την αξιοπιστία, την ταχύτητα και την ασφάλεια που απαιτείται.

Εύκολη διαχείριση, εργαλείο πώλησης

Το Prestashop είναι γνωστό για την ευκολία στη διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος, παρέχοντας εργαλεία που σας γλιτώνουν από αρκετό κόπο. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα προϊόντα, τους πελάτες και τις παραγγελίες σας γρήγορα και εύκολα, να εφαρμόσετε μαζικά εκπτώσεις, να δημιουργήσετε κουπόνια για τους πελάτες σας καθώς επίσης και να διαχειριστείτε πλήρως τα παραστατικά και τα emails που στέλνονται με τις παραγγελίες.

Ανάπτυξη custom module

Έχουμε την τεχνογνωσία να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε λειτουργία καλύπτει τις εταιρικές σας ανάγκες. Οι λύσεις που κατασκευάζουμε εγκαθίστανται σαν module του Prestashop, χωρίς να επεμβαίνουν στο core της πλατφόρμας και να επηρεάζουν την λειτουργία της και τις μελλοντικές αναβαθμίσεις.