Στόχος μας είναι η δημιουργικότητα μας να γίνει λύση για εσάς!

Στην εταιρία μας θα βρείτε κάθε είδους φωτοτυπικό προϊόν για αγορά ή εγκατάσταση αυτού. Η τεχνική ομάδα που διαθέτουμε είναι άριστη σε επιλογές φωτοτυπικών ή για να σας προτείνουν το κατάλληλο φωτοτυπικό σε οικονομικά προσιτές τιμές και με γραπτή εργοστασιακή εγγύηση σε επιλεγμένα φωτοτυπικά.

Μια άλλη υπηρεσία που προσφέρουμε είναι η εγκατάσταση των φωτοτυπικών εντελώς δωρεάν, μετά από την αγορά του, στην επιχείρηση ή στο σπίτι σας και κάνουμε δοκιμή εκείνη την στιγμή για την επιβεβαίωση λειτουργίας. Είναι τεράστια υπόθεση για εμάς η τέλεια λειτουργία και επιβεβαίωση μας, οι πάρα πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Παρέχουμε πλήθος δημιουργικών υπηρεσιών, για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας!


Η εταιρία μας διαθέτει μια άρτια οργανωμένη ομάδα τεχνικής υποστήριξης σε συστήματα πληροφορικής και επικοινωνιών, που αποτελείτε από στελέχη έμπειρα και συνεχώς εκπαιδευμένα στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, που σας παρέχει εξειδικευμένες και καινοτόμες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Επίσης η εταιρεία παρέχει δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη στους πελάτες της, από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 09:00 έως 17:30 στο τηλέφωνο 24310-76050.

Η εταιρία μας πλέον μπορεί να είναι κοντά σας με τις μεταφορικές εταιρίας που συνεργαζόμαστε. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και παράδωση απο 1 εώς 3 εργάσιμες μέρες.

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την εταιρία σας να αναπτυχθεί!

Δημιουργικές Ιδέες – Καινοτομία – Αίσθηση ευθύνης

Ας Ξεκινήσουμε!