Loading

Software

Paper_Plane-512Email

phone-512Καλέστε μας στο 24310-76050

Ξεπερνώντας τα εμπόδια στην υλοποίηση παροχών

Σημαντικές αναβαθμίσεις και αλλαγές σε ένα περιβάλλον πληροφορικής απαιτούν προσεκτική σκέψη για την τεχνολογία που εμπλέκεται και στην περίπτωση των επιχειρήσεων που το διέπουν. Μπορούν να είναι αντιδραστικά αλλαγές , γιατί έχετε εντοπίσει ένα αδύνατο σημείο που πρέπει να ενισχυθεί , ή μια περιοχή όπου θέλετε να επωφεληθείτε από τις αναδυόμενες τεχνολογίες για να ωθήσει την επιχείρησή σας προς τα εμπρός , και χρειάζονται καθοδήγηση σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να το κάνουμε .
Ο σκοπός των επενδύσεων πληροφορικής αιτιολόγηση και την απόφαση την ομάδα υποστήριξής μας είναι να κοιτάξουμε πέρα από την συγκεκριμένη τεχνολογία και αντί να εξετάσει τις μεγάλης κλίμακας συνέπειες της πληροφορικής για τον οργανισμό σας .
Η ομάδα των ειδικών μας μπορεί να σας βοηθήσει να διερευνήσει τις επιλογές και να σχηματίσουν ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους και την τεχνολογία σας .

Μήπως κάποια από αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται γνωστή ;

  • Ο οργανισμός σας σχεδιάζει να κινείται προς την υποδομή , το λογισμικό ή την πλατφόρμα ως υπηρεσία , αλλά για να γίνει αυτό , θα πρέπει να θέσει σε εφαρμογή τις τεχνολογίες και διαδικασίες για να συμβεί αυτό – και θα πρέπει να έχετε κάποιες συμβουλές για το πώς ακριβώς να το κάνουμε αυτό .
  • Κέντρων δεδομένων σας είναι σε χωρητικότητα και θέλετε να μάθετε αν θα πρέπει να οικοδομήσουμε ένα νέο , ανακαίνιση ή να επεκτείνετε το ήδη υπάρχον, ή να επιλέξουν για τις υπηρεσίες συντοπισμός και ποιες είναι οι συνέπειες , τόσο από την άποψη του κόστους και απόδοσης .
  • Ο οργανισμός σας αποκτά μια άλλη επιχείρηση . Χρειάζεται μια ανάλυση big- εικόνα των υποδομών πληροφορικής και ένα σχέδιο για την κοινή χρήση των πόρων – και θέλετε να μάθετε αν αξίζει τον κόπο να επενδύσει στον τομέα της πληροφορικής αναβαθμίζει ή να αναθέτουν την όλη επιχείρηση .

Η ομάδα μας είναι προϊόν και συσκευή αγνωστικιστής . Επειδή εμείς δεν υποστηρίζουμε για ένα συγκεκριμένο προμηθευτή ή την τεχνολογία , μπορούμε να εστιάσουμε στις δίνοντάς σας τις καλύτερες συμβουλές για την περίπτωσή σας . Για να σας βοηθήσει να αναπτύξουν μια επιχειρηματική υπόθεση και την προβλεπόμενη απόδοση της επένδυσης για τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις , θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε όλα τα κόστη που συνδέονται με την πρωτοβουλία και την αξία της τεχνικής και επιχειρηματικά οφέλη της επένδυσής σας μπορεί να δώσει . Ολιστική κατανόηση μας για το σύνολο της υποδομής και τη βαθιά τεχνογνωσία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να δείτε περιοχές βελτίωσης που μπορεί να μην έχουν ληφθεί υπόψη στο παρελθόν .

Όταν λέμε ομάδα μας στελεχώνεται από εμπειρογνώμονες , δεν είμαστε αστειεύεστε . Διοικούνται από πρώην μεγάλων CIOs οργάνωση , πολλοί από τους οποίους έχουν περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής και των επιχειρήσεων , είμαστε σε θέση να αποφανθεί μεγάλη-εικόνα της επιχείρησής σας , θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα σχέδιο για τη μελλοντική ανάπτυξη , και να σας σχετικά με την πορεία προς την εφαρμογή της .

Πράγματα που πρέπει να εξετάσετε, στην Αξιολόγηση Επενδύσεων


Λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητας των έργων υποδομής, μπορούμε συχνά να βοηθήσει τους πελάτες να δημιουργήσουν επιχειρηματικές υποθέσεις γύρω από τις επενδύσεις, όπως τη μετάβαση στο cloud, η κινητικότητα των επιχειρήσεων και προσφορές διαχειριζόμενων υπηρεσιών.

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το σωστό μέρος για να ξεκινήσετε;

Αν δεν είστε έτοιμοι να προβεί σε λεπτομερή ανάλυση του κόστους ή να κάνει οποιεσδήποτε τελικές αποφάσεις για IT μετασχηματισμούς, εκτιμήσεις μας και χάρτη πορείας υπηρεσίες μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσουν τα σχέδιά σας.

Απλοποιήστε την επιχείρησή σας και παρακολουθήστε την να μεγαλώνει.

Έχουμε μακροχρόνια συνεργασίες με τις σημαντικότερες εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας  που θα κάνει τη διαφορά στην επιχείρησή σας.

UA-29355858-1